PODELI

Novosadski muzičar Sasha Kemsy (Stanislav Simičić) objavio je novi video singl “Srebrne kiše”posle duže pauze zbog boravka u inostranstvu.

Samostalno je uradio muziku, tekst, aranžman, miks i produkciju dok je postprodukcija rađena u Revolver studiju na kojoj je radio i Dragan Panjak Pako.

Autor navodi da je ova pesma ispunjenje obećanja dato dragim ljudma i njegovo vraćanje na muzičku scenu, kao i podsećanje ljudi na neki njegove starije pesme. Pesma “Srebrne kiše” je sa prizvukom  regea zvuka. U toku snimanja se  eskeprerimentisalo i  temu odvelo u dva pravca  te su tako  nastale dve  pesme koje imaju dosta toga zajedničkog, pa je  druga verzija pesme   postala  pop sa dominacijom saksofona i tako nastaju dve pesme  ”Srebrne kiše ” i ”Kula od Peska”.

Video spot je uradio u saradnji sa Nenadom Adamovićem ( Komandant Adam). Maxi single je ubrzo na njihov poziv objavljen za renomiranu izdavačku kuću JUGOTON –  Croatia records. Trenutno  radi na remiksu svog prvog albuma, club extended verziji novog maksi singla i  novoj pesmi .

Foto: YouTube screenshot