PODELI

U nedelju 18. septembra 2016. biće tačno 14. godina kako Margita Stefanović (01.04.1959 – 18.09.2002) nije sa nama i baš na taj dan Deca iz vode (udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV) osnovano prošle godine sa idejom da koncertno i na druge načine reafirmiše stvaralaštvo i pesme EKV-a organizuje “Veče sećanja na Magi” u velikom klubu Showroom Live Belgrade na kojem će se evocirati uspomene na nju i njen rad u EKV-u i drugim bendovima i projektima.

Program i satnica
20-21h projekcija spotova i video materijala sa Margitom + gosti
21-22h EKV unplugged by Luna Škopelja i Zoran Mladenović (Deca iz vode)
22-02h music mix by Aleksandar Šarčević (osnivač udruženja (DiV)
21-02h projekcija fotografija na video wallu

Deca iz vode (EKV tribute band project) u poslednjih godinu dana beleži brojne uspešne i većinom rasprodate koncerte širom Srbije i ex-yu prostora i u svom nastupu ima acoustic blok od nekoliko pesama a ovo je prvi put u Beogradu da publika može da vidi i čuje pesme EKV-a u unplugged maniru baš kao što su to nekad radili Milan i Magi u trajanju od sat vremena, od strane Lune (klavijatura, vokal) i Kize (gitara, vokal).

Posle koncerta u klubu će DJ Šarac uraditi muzički mix koji će sadržati pesme grupa:
EKV, EQV, EKV revisited, Karlowy Vary, Šarlo, Idoli, Orgazam, Haustor, Videosex Luna, La strada, Beograd itd,, dok će sve vreme na velikom video wallu biti projektovane umetničke fotografije koje su uradili članovi udruženja “Deca iz vode”

Karte se kupuju na ulazu u klub po ceni od 200 rsd od 20h, a ShowRoom se nalazi u Cetinjskoj 15, Beograd.