PODELI

Beogradski bend Seljačka Buna, 26. oktobra nastupa zajedno sa bendovima Gorki Greh i Penetracija na BIGZ Sceni.

Duhoviti kao i uvek, evo kako su najavili ovaj koncert:

„Kuka i motika prodakšns anlimited u saradnji sa BIGZ Scenom organizuje veliki jesenji sajam metalnih poljoprivrednih alatljika i poljoprivrednih proizvoda! Po prvi put imamo izlagače iz inostranstva, koji vam donose vrhunsku masnoću kao i zadrugu koja je tek u povoju ali kojoj kvaliteta ne manjka!

Sajmu, tj. poselu će prisustvovati:

Zadruga domaće radinosti Gorki Greh, Beograd, Srbija: Mlada zadruga koja se specijalizovala za ručni rad i narodnu nošnju, u sadašnjem sastavu od leta 2013. godine, prezentovaće se na sajmu balkansko-turbofolkskom rokačinom sa modernim ženskim vokalima. Prvi će izložiti svoje primerke koji će se naći na njihovom prvom zvaničnom proizvodnom programu.

Lugarska tvrtka Penetracija d.o.o, Našice, Hrvatska: Hrvoje je bio mladi lugar ali je povredio nešto negde i završio je u bolnici. Shvativši da lugarluk nije za njega, prihvatio se pisanja pesama kojima će iskazati svoje nezadovoljstvo prema lošoj muzici, Golfovima 1 i 2, lošem alkoholu i drogama, lakim ženama i ostalim porocima. Pridružio mu se stanoviti Ivan i rešiše praviti metale. Za vreme postojanja izbacili su tri albuma: U šljiviku (2009), Na vrhu brda (2010) i Ženetine (2011), od 2011. su ponovo koncertno aktivni a sada po prvi put idu van svoje zemlje da rašire grabljenje, otimanje, seks i metal!

Poljoprivredni kombinat Seljačka Buna a.d, Beograd, Srbija: Poljoprivredna zadruga koja deluje već 3 godine sa uspehom, specijalizovana u proizvodnji visokokvalitetnih metalnih proizvoda donosi nekoliko novih proizvoda široke potrošnje po veoma povoljnim cenama. Nakon uspešnih oranja njiva diljem ex-YU prostora, izdatog jednog albuma (Buna je počela!, SMP Music, 2011), Buna ovom svirkom započinje proces završavanja drugog albuma i dugo očekivanu saradnju sa Penetracijom sprovodi u delu radi raširivanja bratsvojedinstvene ljubavi i promocije prave agro metal muzike koja je u povoju!“

Početak koncerta je u 22 h, a karte po ceni od 150 dianara možete kupiti za šankom BIGZ Scene, a na dan koncerta na ulazu u klub po ceni od 200 dinara.