PODELI

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje, po treći put, četvorodnevni seminar Soft Skills Academy.

Ovaj projekat će se održati od 12. do 13. i od 19. do 20. novembra 2016. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

Seminar je besplatan i traje četiri dana, podeljena u dva vikenda u novembru, s ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podigne svest o značaju “mekih” veština.

Tokom seminara, 45 odabranih studenata će imaju priliku da pohađa radionice i predavanja na temu ”Komunikacione veštine i liderstvo”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri. Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu komunikacije, inspiracije, podsticanja, kako sebe tako i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja  i saradnje sa drugima. Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje. Treninge i predavanja će voditi predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

Link za prijavu se nalazi na sajtu www.ssa.eestecns.org i traje do 4.11.2016.

Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, učesnici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.