PODELI

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od kozmetičke marke Golden Rose. Od 29. oktobra do 2. novembra,  zaustavite obeležen modni taksi, Naš taksi, koji će saobraćati ulicama Novom Sada,  u kojem vas čeka profesionalni šminker. Provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste „jurile taksi“ po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelni Twitter nalog Serbia Fashion Weeka na kojem ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i u  drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, svečanoj dodeli nagrada – Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa ili online putem sajta http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/12-dogadjaji/1335-serbia-fashion-week-07-12112016-novi-sad-novosadski-sajam.