PODELI

Poznati hrvatski psihodeličari Seven That Spells, koji će 20. decembra nastupiti u Beogradu, tokom februara meseca sviraće zajedno sa bendom Anta u Bristolu, Kardifu, Londonu i Plimutu na turneji pod nazivom „We’ve Not Heard Of You Either UK Tour“.

Raspored koncerata:
• 23. februar 2015. godine, Bristol (Stag & Hounds)
• 24. februar, Cardiff (Full Moon)
• 25. februar, London (Shacklewell Arms)
• 26. februar, Plymouth (The Underground)

Seven That Spells su ove godine promovišući aktuelno izdanje “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” održali više od 40 koncerata širom Evrope i regiona, a nastupi pred najzahtevnijom engleskom publikom samo su dokaz velikog ugleda koji bend uživa u svetu.
Bend će takođe uskoro najaviti predstojeće koncerte u Belgiji, Holandiji i Nemačkoj.

Seven That Spells će 20. decembra svirati po prvi put u Beogradu u specijalnom izdanju: proširenoj postavi sa dva seta bubnjeva, još jednom gitarom i klavijaturama (ukupno 5 ljudi na bini). Koncert će se održati u Klubu Doma omladine Beograda, a ulaznice će biti u prodaji na ulazu u klub na dan koncerta od 7 uveče. Prvih 77 posetilaca biće u mogućnosti da kupi ulaznicu po povlašćenoj ceni od 400, ostali po ceni od 600 dinara. Dan pre beogradskog koncerta, Seven That Spells će u proširenom sastavu svirati u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Gosti na beogradskom koncertu biće post-apokaliptični trubaduri Jastreb.

Podsećamo vas na sjajnu vest da će Blake Fleming, originalni bubnjar u suosnivač kultnog rock sastava Mars Volta, svirati na poslednjem nastavku trilogije “The Death and Resurrection of Krautrock” koji će hrvatski bend Seven That Spells snimati tokom 2015. godine.


.