PODELI

“Crni Gnoj” je najnoviji spot grupe Sharks, Snakes & Planes kojim zaokružuju priču prvog maksi singla “Nebeska mehanika” objavljenog 2013. godine. Spot je premijerno prikazan na MTV kanalu.

“Ovim spotom zatvaramo EP ‘Nebeska mehanika’ i počinjemo rad na novom materijalu. Dugo smo čekali da krenemo da snimamo, tačno smo znali sa kim želimo da sarađujemo, a ta ekipa nije bila slobodna skoro celih godinu dana. ‘Crni gnoj’ je prva pesma koja je napisana na srpskom jeziku i prva sa kojom smo se predstavili u medijima. U ovaj spot je uloženo puno energije, jer nam je bilo jako bitno da svaki detalj prenese u slici sve ono što smo hteli da kažemo rečima. Pesma opisuje stanje čoveka u kojem postaje ravnodušan prema raznim negativnim dešavanjima u njegovoj okolini. Čoveka koji je prosto naučio da gubi, koji ne poseduje želju da plače nad prosutom vodom, već samo da ide dalje”,  izjavili su članovi benda Sharks, Snakes & Planes.

Spot se nalazi i na MTV top listi “Domaćica” i trenutno je pozicioniran na desetom mestu od ukupno dvadeset spotova iz cele Adria regije.

Foto: Aleksandar Zec