PODELI

Drugi singl “Večeras ću možda svratiti do tebe” sa  albuma “Dvica”, koji je u štampi i očekuje se već sledeće nedelje, Sheitansi su objavili pre nekoliko dana.

Spot je sniman u Županji u kafe baru “Okac” u produkciji NOMOKOR. Režija spota poverena je Draženu Rukavini.

Sa albuma “Dvica” već su objavili singl “Brojalica”, a ovo je drugi singl za koji su snimili spot kao promociju novog materijala.

 

Sheitansi, čiji su članovi iz Županje (HR) i Orašja (BiH), su osnovani 2006. godine.

Upoređuju ih s Majkama, Kojotima, Partibrejkersima i grupama poput Black Crowes i Kings of Leon, a Večernji list ih je uvrstio među 10 najboljih mladih grupa u Hrvatskoj.

Njihov kvalitet prepoznao je i producent Edi Cukerić (The Bambi Molesters, Gustafi, Nola, Hladno pivo) s kojim u Novom Mestu u studiju RSL snimili svoj prvi album “Lica sa tjeralica”. Mastering albuma je prebačen u SAD, u RFCID, u ruke Eda Brooks-a poznatog po radu s grunge divovima Pearl Jam. Album je objavljen krajem 2009. za Dancing Bear records.

Koncertno vrlo aktivni, Sheitans su pažnju na sebe skrenuli na mnogim festivalima poput: ROKAJ festa 2007, finale Minivala 2008, UFO festa , Nektar Demo Festa 2008, IstraRock festa, Fis festa 2007, WHF festa 2007, Festung festa 2008 te na brojnim klupskim svirkama u regionu na kojima stiču status vrhunski uigranog koncertnog benda.

Više informacija o bendu možete pročitati na njihvom sajtu www.sheitans.com.

Spot možete pogledati OVDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.