PODELI

Jedan od najvećih mainstream bendova svih vremena, britanske soul/pop legende Simply Red nastupiće kao hedlajneri prvog dana Zagreb Calling festivala.

Mick Hucknall i njegov bend 22. juna će prvi put gostovati u Zagrebu i u dva sata nastupa izvesti najveće hitove iz više od tri decenije duge karijere. Zajedno sa njima te večeri nastupaće Natali Dizdar i grupa Jinx.

Simply Red sviraće svoje najveće hitove poput: “Something Got Me Started”, “Stars”, “Holding Back The Years”, “If You Don’t Know Me By Now”, “Say You Love Me”, “Money’s To Tight To Mention”, “Fairground”, “Sunrise” i mnogih drugih.

Veče će upotpuniti svojim hitovima regionalne zvezde Natali Dizdar i grupe Jinx, a nakon toga oni će putovati sa grupom Simply Red i u Beograd gde će nastupiti na Belgrade Callingu  festival u četvrtak, 23. juna.

Hedlajner drugog dana poznat je od ranije, a reč je o novoj velikoj britanskoj soul zvezdi John Newmanu. Ostali izvođači drugog dana biće objavljeni u sledećih desetak dana. Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

ULAZNICE

Dnevne ulaznice za prvi dan / 22. jun

Parter: 260 kn u pretprodaji, 280 kn na dan koncerta

Tribina: 290 kn u pretprodaji, 310 kn na dan koncerta

Fan Pit: 299 kn u preprodaji, 320 kn na dan koncerta

Dnevne ulaznice za drugi dan / 23. jun

Parter: 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan koncerta

Tribina: 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan koncerta

Fan Pit: 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan koncerta

 

Službena prodajna mesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mesta i www.eventim.hr .