PODELI

U petak, 26. maja od 21 čas u Omladinskom centru CK13 održaće se koncert na kome će nastupiti muzički sastavi Sink, Random i Cheap Moonshine.

Novosadska publika imaće priliku da čuje beogradske bendove Sink i Random, kao i domaći Cheap Moonshine, koji će nastupiti kao lokalna podrška.

Grupa Sink će na ovom koncertu ujedno promovisati i svoj novi album koji nosi naziv “Pred stubom srama…”, a publika će moći da čuje i najpopularnije pesme sa njihovog prvog izdanja “Sve što nisam ja”. Svi koji budu želeli moći će na licu mesta da kupe i fizičko izdanje novog albuma.

Grupa Random posle objavljenog EP-a pod nazivom “Rewind”, koji predstavlja nastavak prvog EP-a “Smile and Wave”, donosi novosadskoj publici zreo i autentičan zvuk alternativnog roka.

Cheap Moonshine je novosadski stoner trio nastao pre dve godine i do sad je na svom YouTube kanalu izbacio nekoliko demo snimaka autorskih pesama pod uticajem muzike bendova kao što su Black Sabbath, Kyuss, Weedeater, Earthless, itd. Ove godine se očekuje i njihov prvi album.

Karte će se prodavati po ceni od 200 dinara na ulazu u Klub CK13.