PODELI
Foto: Bojan Antunović

Six Pack je za početak godine izabrao nastup u Novom Sadu jer već duže vreme nije posetio jedan od svojih omiljenih gradova. Zbog toga i bend i publika s velikim nestrpljenjem očekuju 4. februar jer je tog datuma koncert u Gerila Baru.

“Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa. Na poslednjoj svirkama u Zagrebu i Zemunu smo svirali čak dva sata”, poručuje fronetmen benda, Miki Radojević.

Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive karijere, u Novom Sadu bend će redstaviti i novu pesmu “Trash”, a spot za ovaj singl publika može i da pogleda skenirajući QR kod sa ulaznica.
“Fabrička greška” trenutno nalazi u pre-order fazi vinilnog izdanja, što je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti. Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku.
Ulaznice za koncert možete nabaviti po ceni od 800 RSD, a na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, ulaznice če koštati 1000 RSD. Ulaznice su u prodaji preko GIGSTIX sistema, kao i online.