PODELI

Sarajevska grupa Skroz predstaviće beogradskoj publici treći singl iz opusa koji će činiti njihov četvrti album i to u petak, 28. marta, u Mikser House-u.

Skroz će promovisati singl „Vila“ za koji je nedavno snimljen i spot. Glavnu ulogu u spotu tumači glumac Branislav Trifunović, koji već duže vremena blisko sarađuje sa grupom. Spot je sniman u Sarajevu, u režiji Enesa Zlatara, a zahvaljujući letećoj kameri u videu dominira ptičija perspektiva. Uloge u spotu tumače glumci Branislav Trifunović i Nadežda Dimitrijević.

Promociju video materijala pratiće i koncertni nastup ovog sastava koji je već 18 godina priznat i poznat na regionalnoj rok sceni.

„Vila“ je pesma koja je nastala još 1996. godine kada je grupa osnovana, a zašto je objavljuju tek sada, objašnjava frontmen grupe Adnan Šaran: “Kad smo spremali pjesme za prvi album Vila nije ušla u uži izbor iz razloga što tada nismo uspjeli da uskladimo aranžman sa muzikom i tekstom. Vjerovatno je trebalo vremena da sazrijemo za ovu pjesmu i iskreno je iznesemo. Jako smo sretni da smo je ipak snimili i prezadovoljni smo kako danas pesma zvuči“.

Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996. godine, a čine je Adnan Šaran (vokal, autor, tekstopisac), Dejan Ostojić (bas gitara), Nedžad Mulaomerović (bubnjevi), Elvir Salčinović (gitara) i Nino Škiljić (klavijature). Do sad su objavili tri albuma i četiri samostalna singla – Afganistan (2005), Igraj Bosno (2006), Amerikanac (2011) i Raj (2013).

Koncertna promocija spota za singl „Vila“ sa novog, četvrtog, albuma koji se očekuje sredinom godine, počeće u 21 čas u Mikser House-u (Karađorđeva 46), a ulaz je slobodan.