PODELI

U petak, 26. juna, legendarni Slash, praćen Mylesom Kennedyjem i The Conspiratorsima, nastupiće na stadionu Šalata. Dva dana uoči velikog koncerta poznata je satnica i sve servisne informacije. Vrata stadiona Šalata otvoriće se u 19h. Luxus Lord će svoj nastup započeti u 19.30, Hard Time u 20.05, a tačno u 20.50 na binu stupaju Slash, Myles Kennedy i The Conspirators. Nastup glavnih zvezda trajaće oko dva sata.

Otvorena su tri ulaza za posetioce: ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama), ulaz Šalata gornji (kod Boinga) i ulaz stepenice Vončinina. Sva tri će biti otvorena u 19h. Rubetićeva ulica biće zatvorena od 17h, pa sve do ponoći.

Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do zadnjeg ulaza na stadion gde će se takođe moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

Osim uobičajnih stvari koje nije dozvoljeno unositi na koncert neće moći ući niti fotoaparati, kamere, tableti, niti bilo kakvi audio i video rekorderi. Redari će na to posebno obratiti pažnju na ulazima.

Ulaznice u pretprodaji iznose 190 kn, a na dan koncerta 220 kn. Mogu se kupiti na službenim prodajnim mestima Eventima, Dallas Music Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Hard Placeu (Hard Place će raditi i u četvrtak, na praznik) i na www.eventim.hr.

Na dan koncerta će biti i prodajno mesto ispred stadiona, smešteno kod donjeg ulaza Šalata.