PODELI

Šesta sezona klupskog programa Good Vibrations u Zagrebu počinje u ponedeljak, 16. oktobra u Močvari, a čast da je otvore pripala je američkom post hardcore bendu Slaves kojima će se pridružiti zagrebački Pale Origins. Ulaznice će koštati 45/60 kuna, a informacije o pretprodaji biće dostupne uskoro. Najvažniji novitet u sezoni 2017/18. je da program više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u nedelji kojim će se održavati.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colina Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je ranije bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti objavljen uskoro i biti promovisan na istoimenoj evropskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=xPICk81yaBw
Pale Origins je petočlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krajem prošle godne objavljen je i EP „Embers“.

Foto: promo