PODELI

Žestoki slovenački blues rockeri Captain Morgan’s Revenge objavili su video spot za singl „My Worst Enemy“ i time najavili novo studijsko izdanje.

„Ova se stvar poprilično razlikuje od prethodnih pjesama. Brža je i tvrđa, što smo mogli priuštiti s Janezom na gitari. Tekstuelno, međutim, mislim da se svako ko se ikada pogledao iskreno u ogledalo, mogao pronaći sebe i poistovetiti se s njom“, rekao je autor pesme Rok Žurga.

Reditelj spota je Vital Butinar u saradnji s ekipom iz agencije Mirror2Mirror, ali u snimanje spota aktivno su uključili i članovi benda.”Morgani” su već surađivali s Butinarom, čak i primili neke međunarodne nagrade i priznanja, a u šali kažu da su im najviše problema na snimanju činile kravate i odela jer im to baš nije deo svakodnevice.

Captain Morgan’s Revenge nastao je 2015. u Novom Mestu. Njihova muzika je čista, sirova i iskrena, a r’n’r riffovi pod uticajem su južnjačkog metala i bluesa. Prošle godine su izdali album prvenac „Queen of the Night“ što je rezultiralo velikim brojem koncerata, a za sledeću godinu najavljuju novi album te svirački vrlo aktivno leto i jesen.