PODELI

Vest o koncertu legendarne grupe Smak pre desetak dana bila je udarna. Ubrzo se ispostavilo da vest nije zvanično potvrđena, pa su se mnogobrojni poštovaoci njihove muzike, prilično razočarali. Ali sada je i zvanično, Smak će nastupiti u beogradskoj Kombank Areni 29. decembra i to u najslavnijoj postavi iz 1970-ih – Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Zoran Milanović (bas) i Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi).

U toku su razgovori o tome ko će svirati klavijature, a postoji i mogućnost da gostuju muzičari koji su prošli kroz kasnije faze Smaka, navodi se u saopštenju organizatora koncerta Music Star Production-a. Organizatori Music Star Production obećavaju da će ovo biti koncert godine, uz napomenu da će legendarna grupa svirati “Ulazak u harem”, “Crnu damu” i ostale pesme koje su od Smaka napravile mit, kao i da će produkcija, kako i dolikuje, biti vrhunska.

Koncert će početi u 20.30 časova a karte će se u prodaji naći u ponedeljak po cenama 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oEoNG1f2-y0]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.