PODELI

Metropolis Music pozivaju vas na koncert i promociju ploče “Soul Infected” beogradskog reggae sastava Smoke’n’Soul koji će se održati u subotu 23. decembra u Domu omladine Beograda, s početkom u 21h.

Bend Smoke’n’Soul je već punih trinaest godina jedan od najautentičnijih predstavnika domaće muzičke scene, koji se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih reggae pesama u kojima je prisutan uticaj rootsa, dub­a, dancehall­a, funk­a i srodnih pravaca.

Sastav je više puta nagrađivan. Jedna od nagrada je proglašenje od strane Ministarstva kulture Republike Srbije, Doma omladine Beograda i stručnog žirija za najbolji demo bend Srbije za 2003. godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.

Višegodišnji nastupi na festivalima (Exit, Soča River Splash, Istra in reggae, refresh, trenchtown, Reagge Serbia fest, Babel festival, Vračar Rocks…), kako na prostorima naše države tako i u inostranstvu (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Madjarska…) i saradnja sa stranim izvođačima (Julian Marley, Prince Alla, Wenti Wadada…) čine bend zvaničnim predstavnikom domaće scene na inostranim prostorima.

Smoke’n’Soul čine osam afirmisanih muzičara od kojih su njih nekoliko takođe članovi poznatih domaćih sastava kao što su Soulcraft, Jimi 3B 666 Blues Band, Organic Toy …

Bend Smoke’n’Soul čine Miloš Iković– vokal, ritam gitara, flauta, perkusije, Vladimir Krkljuš– vokal, bubnjevi, Damjan Ćirilović – prateći vokal, bas gitara, Nebojša Potkonjak – prateći vokal, truba, Nikola Petrović – trombone, Dragan Tasić – truba, Rade Martinović – klavijature i Vladimir Tomić – prateći vokal, solo gitara.