PODELI

Ovih dana završen je ekskluzivni video spot za pesmu „Ubuduće ne pričaj o budućnosti“, pesnika i novinara Milana B. Popovića, u kojoj je multimedijalni umetnik Branko Radaković (ex-ARGUS, ex-OLOVNI BALON, likovni umetnik, performer i takođe pesnik, poslednjih godina internacionalno priznat i nagrađivan filmski režiser), recitovao stihove.

On je ujedno montirao i režirao spot. Muziku i aranžman je komponovao legenda ex-YU scene i gitarista Miroslav Dukić (ex-TAKO).
Numera „Ubuduće ne pričaj o budućnosti“, predstavlja prvi pilot singl koji će biti sastavni i neodvojivi deo duplog kompilacijskog CD-a, koji izlazi na jesen ove godine.

Ta kompilacija će sadržati autorsku muziku i aranžmane umetnika iz svih država bivše Jugoslavije, koji su i odpevali stihove iz 4 knjige pesama novinara, kritičara, kolumniste, publiciste i pesnika Milana B. Popovića.

2010. godine Milan je objavio po istom konceptu heavy i rock kompilaciju VREME BRUTALNIH DOBRONAMERNIKA ali ovogodišnji dupli CD u sebi sadrži pregršt novih i neočekivanih umetničkih iznenađenja.

.