PODELI
Pozorišta u Novom Sadu u januaru i februaru prodavaće ulaznice po znatno sniženim cenama, a Novosađane očekuju popusti i do upola cene.

 Ulaznice za predstavu „Ričard Treći zabranjeni“ u Novosadskom pozorištu, koja se igra sutra od 19 časova, koštaju svega 100 dinara.

U okviru obeležavanja rođendana ovog pozorišta cene karata za ostale predstave u januaru iznosiće 400 dinara, dok će za grupne posete koštati 200 dinara.

Na repertoaru ovog pozorišta do kraja januara biće odigrane četiri predstave.

Pozorište Mladih cene karata za svoj program komedija u februaru sniziće i do 50 odsto.

U februaru će se igrati četiri komedije za koje će cene ulaznice biti snižene i do 50 odsto. Ulaznice za predstave „Testosteron“, „Estrogen“, „Potpuno skraćena istorija Srbije“ i „Otvarač“ koštaće 350 dinara za pojedinačne, a 250 dinara za grupne posete– rekla je Emilija Mrdaković v.d. direktora Pozorišta mladih.

U Srpskom narodnom pozorištu, najvećem pozorištu u Novom Sadu, kažu da je akcija koju je napravio „JDP“ u Beogradu odlična, ali da oni bez sponzora trenutno nisu u mougćnosti da naprave nešto slično.

Ipak, u ovom pozorištu ističu da je interesovanje publike uvek bilo znatno veće kada su pravili akcije sa nižim cenama ulaznica.

Izvor: 24sata