PODELI

U Novom Sadu 22. marta koncert će održati Solstafir sa gostima. Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC “Petefi Šandor” koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

Priča Solstafira  počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju.

Ulaznice u prodaji:

– pretprodaja 2.000,00 din

– na dan koncerta 2.500,00 din

Organizotor koncerta je MM Concerts u saradnji sa SKCNS.

NAPOMENA: Sve kupljene ulaznice ne moraju da se menjaju već iste važe i za novu lokaciju. Takođe, štampane ulaznice koje se prodaju na mestima Mungos i Felix ostaće sa podacima od prethodne lokacije održavanja koncerta. Koncert je prvobitno trebalo da se održi na Sajmu u hali 6.