PODELI

Drugo izdanje festivala Thrash With Us biće održano u Novom Sadu 15. juna u klubu The Quarter sa početkom u 19 časova.

Hedlajner je bend Solstice, a osim ovog benda poznato je da će nastupati i Thrash Or Die. Ostali izvođači biće objavljeni naknadno.

SOLSTICE -legendarni bend koji je 1991. godine nastao na Floridi  svrstava se u jedne od pionira tamošnje čuvene Metal scene. Njihov album prvenac Solstice objavljen 1992. godine za Steamhammer Records i dalje važi za jedno od kultnih izdanja ekstremne metal scene. Članovi benda SOLSTICE upisali su se i u diskografije drugih poznatih imena kao što su: Cannibal Corpse, Cynic,Brutality, Malevolent Creation, Demolition Hammer, Monstrosity, Righteous Pigs i mnogo drugih.

Ovo je prvo predstavljanje domaćoj publici, a bend dolazi u sklopu svoje nove evropske turneje u okviru koje će prokrstariti starim kontinentom.

 

THRASH OR DIE su nastali 2010. godine i sviraju surov Thrash Metal, a do sada su objavili dva studijska albuma Poser Holocaust i Melting Your Skin. Bend čine neki od članova benda SOLSTICE i bazirani su takođe na Floridi.

Ulaznice će biti u prodaji od 31. marta po ceni od 500 dinara u pretprodaji i 700 dinara na dan koncerta. Ulaznice će biti u prodaji u radnjama Mungos u Novom Sadu i Felix shop u Beogradu.

Festival je podržan od strane: MH Concerts i Serbian Hellbangers.