PODELI

Juče su u Muzičkoj kući Metropolis na konferenciji za štampu predstavljena tri nova izdanja Metropolis Musica: “Saw Friendly” Sonja Kalajić, “Dates” Milan Petrović Quartet i “Noć” Krstaši.

Takođe je najavljeno reizdanje na vinilu prvog albuma kultnog benda Eyesburn, kao i koncert Borislava Mitića, jednog od najboljih srpskih gitarista 4. juna u Muzičkoj kući Metropolis!

Na konferenciji za štampu govorili su Sonja Kalajić, violinistkinja i testerašica Milan Petrović, muzičar i vodja Milan Petrović Quartet-a,Vladimir Krunić, pevač benda Krstaši, Nemanja Kojot (Eyesburn), Borislav Mitić, jedan od najboljih srpskih gitarista i Mioljub Krsmanović, direktor Metropolis Music, a prisutni su bili  Zoran Simjanović, David Vartabedijan, Vlada Džet, Olga Kepčija, Petar Janjatović, Milorad Milinković, Radoman Kanjevac i mnogi drugi…

Već u ponedeljak 30. maja u Muzičkoj kući Metropolis biće održana promocija albuma “Dates” Milan Petrović Quartet, a u sredu 15. Juna promocija izdanja “Saw Friendly” Sonje Kalajić, o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni!