PODELI

Sonus festival svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, već nekoliko godina dovodi nekoliko hiljada ljudi svakog avgusta na hrvatsko ostrvo Pag.

Osim samog festivala, na kojem će od 18. do 23. avgusta nastupiti više od 70 svetskih, regionalnih i domaćih izvođača, organizatori su fanove odlučili da počaste i sa dva dodatna eventa.

U petak, 16. avgusta, u Noa Beach klubu održaće se pre-party uz svetska imena Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony. Ulaznice za taj događaj su dostupne u pretprodaji putem stranice https://www.eventbrite.com/e/sonus-festival-pre-party-with-hot-since-82-mind-against-tickets-64352625435 i u dinarskoj protivvrednosti iznose 2.124 dinara, dok će na ulazu u klub cena ulaznice biti 2.870 dinara.

U subotu, 17. avgusta, u Noa Beach klubu održaće se otvaranje festivala uz FUSE kolektiv iz Londona koji će to veče ujedno proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, sa kolegama Archie Hamiltonom, Rosskom i Marianom Mateljanom iz Hrvatske već tradicionalno će prirediti veče za pamćenje. Ulaznice za taj događaj su dostupne u pretprodaji putem stranice https://www.eventbrite.com/e/sonus-festival-opening-party-x-fuse-10-tickets-64352998551  i u dinarskoj protivvrednosti iznose 2.124 dinara, dok će na ulazu u klub cena ulaznice biti 2.870 dinara.

Nakon navedena dva eventa, u nedelju, 18. avgusta, počeće i 7. izdanje Sonus festivala kojeg ove godine predvode sad već legende poput Sven Vätha, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni koji su već ostvarili planetarnu slavu – I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee i ostali.

Sonus festivala će se održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, ali u utorak, zbog velikog odziva i u Noa Beach klubu, na plaži Zrće.

Sonus festival, koji je 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, ali i uvršten među 10 najboljih svetskih festivala u avgustu, predstavio je najbogatiji i najrazličitiji program do sad. Smešten pored prelepog Jadranskog mora, tokom 5 dana i 5 noći, pod otvorenim nebom pružiće posetiocima nezaboravno iskustvo uz izvođače svetskog kalibra.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica po povlaštenoj ceni su dostupne online putem web stranice https://we-love-sound.com/tickets/ . Festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na pre-party i party otvaranja.

Za više informacija, pratite Sonus festival na regionalnim kanalima društvenih mreža.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/