PODELI

Banjalučki bend Sopot, dobro poznat našoj publici po brojnim hitovima koji su iza njih, pre nekoliko dana objavili su novu pesmu pod nazivom “Krenimo iz početka”.

Autor muzike i teksta je frontmen benda Petar Topalović, dok je ceo bend zaslužan za produkciju.

“Karantin i samoizolacija ostavili su dubok trag na čitavu planetu. Iz svakodnevne rutine u jednom trenu – stao je cijeli svijet. Mala RNK sekvenca znana kao KoVid 19 za kratko vrijeme naučila nas je da se svakodnevne dobrobiti, rutine i blagostanja ne bi trebale olako shvatati i uzimati zdravo za gotovo. Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno – kapitalističkoj doktrini. Sve to je uticalo i na nas, autore te smo udružili snage i zajedno sa prijateljima napravili ovaj, svojevrsni, pečat vremena i prostora, da nas sjeća na suludi mart i april godine 2020”, izjavili su.

Ovaj vrlo zanimljiv spot uradila je Tajana Dedić Starović dok je mix i mastering pesme uradio Ninoslav Dobrijević – Tiki iz Digital Boyler studija, a izdavač je Koliba.

“Hvala svima koji su uzeli učešće u nastanku ovog video spota, te sa nama podjelili svoje trenutke samoizolacije i karantina. To su: Isidora Branković, David Pujado, Nataša Novaković, Danijela Karać, Semir Avdić, Miloš Orlić, Ahmed Kulović, Đorđe Ostić, Tanja Ostić, Dragan Ostić, Andrijana Mirna Marin, Porodica Đekić, Milan Aćimović i Marija Vučinić”, dodali su na kraju.