PODELI

Nakon velikog uspeha filma „Tri metra iznad neba“, “Tengo ganas de ti” je originalni naziv filma koji je u Španiji izazvao sjajne reakcije publike, a od 29.novembra nalazi se i u našim bioskopima.

Zasnovan na romanu Federica Moccia,  reditelj Fernando Gonzales Molina u filmu „Želim te“ veoma uspešno nastavlja sagu o dvoje mladih ljudi koji potiču iz različitih svetova i čija je ljubav nemoguća. Nakon dve godine provedene u Londonu, Hugo (Mario Casas) se vraća u Španiju sa namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Maria Valverde), njegovu prvu ljubav prati ga gde god da je, kao i strah da se suoči sa njom. Hugo u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i započinje novu fazu u životu. Ali, može li seksipilna Džin (Clara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi? Saznaćemo u nastavku kultnog filma „Tri metara iznad neba“.

Režiju filma potpisuje Fernando Gonzales Molina, scenario Ramon Salazar a u filmu igraju: Mario Casas, Maria Valverde, Clara Lago, Marina Salas,Antonio Velazques, Ferran Vilajosana, Diego Martin, Nerea Camacno, Alvaro Cervantes, Carme Elias, Cristina Plazas, Joan Crosas, Luis Fernandes, Carlos Francino.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UbFU5TP-lic&feature=youtu.be]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.