PODELI

Velikani rok muzike, britanske legende Whitesnake kao što je najavljeno, održaće koncert 14. juna na Kalemegdanu u okviru svoje velike svetske turneje „Year of the Snake“. Kako najavljuju, biće to turneja sa najvećim hitovima iz njihove višedecenijske karijere kao što su „Is This Love“, „Here I Go Again“, „Fool For Your Loving“, „Still of the Night“ i brojne druge.

Ulaznice za beogradski koncert grupe Whitesnake u prodaji su po cenama: parter za 1990, Fan Pit 2990 i VIP tribina za 3500 dinara. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online putem sajta www.eventim.rs.

Fanove je nedavno obradovala i vest da se u grupu vratio i legendarni bubnjar Tommy Aldridge kako bi ispratio „Zmije“ na ovom velikom pohodu.

Whitesnake je 1978. godine osnovao David Coverdale nakon što je napustio Deep Purple. Već sa prva četiri albuma su im plasirana u prvih 10 na svetskim top listama i postaju jedan od najuspešnijih rok bendova svih vremena sa preko 70 miliona prodatih nosača zvuka. Od 11 studijskih albuma, te desetinama koncertnih i kompilacijskih izdanja, čak tri su objavili u poslednjih sedam godina, održavajući tako vitalnost što su publici u Srbiji imali priliku da pokažu na Tašmajdanu i u Areni. Ipak, ovog puta, kako sami tvrde, spremaju se da krunišu karijeru, i to baš u godini zmije koja počinje 10. februara po kineskom kalendaru, a donosi napredak i boljitak.

Whitesnake na Kalemegdan 14. juna donose najveće hitove iz svoje 35-godišnje karijere.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.