PODELI

StandUpFest 2012 biće održan od 19. do 21. oktobra u Domu omladine Beograd. Fest je međunarodnog karaktera, a za one koji žele da se okušaju kao stand up komičari otvoren je konkurs za stand up takmičenje koje će biti održano 20. septembra.

Pobednici ovog takmičenja, četvrtog Otvorenog mikrofona, će imati priliku da podele binu sa najboljim stand up komičarima iz celog regiona na StandUpFest-u.

Takmičenje će biti održano u Domu omladine. Početak je u 20.15h, a ulaz za gledaoce košta 150 dinara.

Oni koji žele da se prijave na takmičenje moraju to učini do sutra. Klub komedije Standup.rs novim talentima poklanja pet minuta slave – priliku da nastupe na sceni Doma omladine Beograda i zasmeju publiku. Potrebno je poslati kratke originalne snimke na adresu standup@standup.rs.

U žiriju će se naći Ivan Ivanović, Igor Brakus, Domagoj Pintarić (stand up komičar), a jedan kolektivni glas daju komičari iz organizacije Standup.rs.

Pobednik dobija šansu da se profesionalno bavi stand up-om, priključi Standup.rs ekipi i već u oktobru nastupi na StandUpFestu u društvu iskusnih kolega iz regiona i Velike Britanije.

Traženi podaci u prijavi: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).

Srbija polako dobija scenu stand up komedije. Organizacija Standup.rs. kao klub komedije osnovan je pre dve godine, a sve sa ciljem da u pozorište i klubove, na mala pa na velika vrata uvede originalan humor.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.