PODELI

U nedelju 25. novembra u Blow Up Baru sa početkom u 21, imaćete priliku da se do suza nasmejete  uz stand up komediju Srđana Dinčića, jednog od najtalentovanijih komičara na Balkanu.

Komičar koji za sobom ima preko 200 uspešnih nastupa zabaviće publiku celovečernjom stand up komedijom pod nazivom “Ja se šalim, vi preterujete”.

Da li znate onu priču kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka , jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo ? 

Ne znate ?!

Slučajno se pogodilo da Srđan Dinčić zna tu priču i vrlo je voljan da ispriča svakome koga interesuje šta se desilo kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo…

Urnebesna zapažanja i hamletovske dileme Srđana Dinčića publika će imati priliku da čuje uživo i “iz prve ruke” ove nedelje u Blow Up Baru.

Srđan Dinčić bavi se stand up komedijom godinu i po dana i već iza sebe ima blizu 200 nastupa. Za svoje nastupe uvek kaže “moglo je biti bolje”, ali je i pored toga omiljen komičar u Srbiji. Često se probudi neraspoložen, pa se tada obuče u Smrt i pokušavajući da oraspoloži sebe usput nasmeje i oduševi publiku. Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokazanom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi – jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.

Ulaznica je 150 dinara a telefoni za rezervacije su 011 322 16 28 i 060 307 01 27.

Inače,  u beogradskom Blow Up Baru utorkom i nedeljom održavaju se redovni nastupi stand up komičara u organizaciji kluba komedije Standup.rs, a na istom mestu i novi talenti stand up-a dobijaju šansu da zasmeju publiku.

http://www.youtube.com/watch?v=TF8e7PTlYo8&list=UUxKJGf3QEOwTKZA8MjZRuUg&index=22&feature=plcp

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TF8e7PTlYo8&list=UUxKJGf3QEOwTKZA8MjZRuUg&index=22&feature=plcp]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.