PODELI

Još jedno veče stand up komedije u Novom Sadu biće održano 2. aprila u Pozorištu mladih.

Ovog puta to će biti srpsko – hrvatsko veče ili hrvatsko-srpsko, a nastupaju Marina Orsag i Domagoj Pintarić iz Zagreba, Aleksandar Perišić iz organizacije Standup.rs, i Srđan Olman, novi komičar organizacije Standup.rs.

Nastup stand up komičara počinje u 20 časova na Dramskoj sceni. Organizator je Standup.rs u saradnji sa Pozorištem mladih.

O komičarima:

Marina Orsag je prva hrvatska stand up komičarka, a za nju svakako važi izreka “otrov se drži u malim bočicama”. Bez dlake na jeziku.

Domagoj Pintarić vas uvek zasmejava zato što ga sve “živcira”. Od svega toga što je “živciralo” Domagoja Pintarića, nastao je jedan od najboljih stand up nastupa u regionu.

Aleksandar Perišić je čovek koji se nikada nigde nije uklopio- osim u stand up komediji. Ko je gledao njegove nastupe zna i zašto. Vešto barata sa crnim humorom, i reakcija publike je uvek ista – zapamte ga.

Srđan Olman

Na crvenom obavezno stoji, na žutom se sprema, a na zeleno prelazi ulicu. Ne voli da ostaje dužan, a ne razume muškarce urologe, kod kojih je često išao (više zbog preventive jer je hipohondar). Google mu je nekoliko puta konstantovao “Cancer”, a psihijatri odlazak na odmor. Njegov moto: “Važno je da se ljudi glasno smeju, jer kad život prođe…. nastaje mrtva tišina”.