PODELI

U subotu 16. februara u Velikoj sali Doma omladine Beograda sa početkom u 20h, u organizaciji Standup.rs održaće se, sada već, tradicionalno veče stand up komedije, ali ovog puta sa specijalnim popustom za studente.

Budući akademski građani, a među njima je mnogo ljubitelja stand up komedije, imaće priliku 16. februara da uživaju u humoru popularnih komičara iz Srbije i Hrvatske – po ceni karte od 150 dinara. Svaki student uz indeks ima pravo na 4 ulaznice po ovoj ceni, dok je regularna cena 500 dinara. Ulaznice su u prodaji preko Eventim-a.

Rad sa mladima i za mlade jedan je od prioriteta organizacije Standup.rs uz nastojanje da program stand up komedije bude dostupan svima:

“Ideja je da oni koji nas vole i prate, a često nemaju da odvoje za regularne cene ulaznica, dođu da pogledaju naš program i provedu se za sve pare – u ovom slučaju za 150 dinara”  – napominje Milica Mihailović, direktorka Standup.rs-a.

Publiku će zabavljati četvoro popularnih komičara iz organizacije Standup.rs: Srđan Dinčić, Nenad Danilović aka NeshaBridges, Nikola Silić i Jelena Radanović. Iz regiona nam stiže Marina Orsag (Hrvatska) koja će ove večeri biti u ulozi voditelja programa, kao što je to bio slučaj na StandUpFest-u2012. godine.

Izvor: domomladine.org

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.