PODELI

Grupa Stereo Tip započela je snimanje dugo najavljivanog spota za numeru “Moj svet” sa istoimenog EP-a kojeg će uskoro objaviti.

Prvi kadrovi spota snimljeni su na krovu Doma omladine Beograda.

Frontmen grupe Paja Bogdanović, autor pesme i veoma intrigantnog teksta koji aludira na bahatost svetskih moćnika, ovoga puta preuzeo je i ulogu scenariste.

“Želeli smo da iskoristimo još ovo malo sunčanih dana da snimimo scene pod vedrim nebom. Hvala ljudima iz Doma omladine Beograda koji su nam to svojom ljubaznošću omogućili. Snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi bez imalo komplikacija, na radost naših sugrađana, stanara okolnih zgrada i prolaznika. Posebno smo zadovoljni timom TMM produkcije, Dragiša, Mladen i Bojan su krajnje profesionlano izašli u susret svim našim željama i potrebama.“, rekao je Paja Bogdanović.

Preostale scene iz spota biće snimljene u studiju tokom narednih desetak dana, a potom sledi  montaža i post-produkcija.

“Ako sve bude išlo po planu, promociju možete da očekujete već krajem oktobra.”, najavio je lider beogradske grupe koju osim njega čine i gitarista Aleksandar Andrić, talentovani i perspektivni muzičar poznat beogradskoj klupskoj sceni po radu sa grupom Bloom, dok je na bas gitari Igor Veličković, iskusni studijski i live muzičar koji je sarađivao sa brojnim zvezdama domaće pop/rock scene, a usled neodložnih obaveza bubnjara Stereo Tipa tu poziciju u spotu je preuzeo Bojan Stevanović iz Art Dilera.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.