PODELI

Beogradska četvorka privodi kraju rad na EP izdanju, a uvertiru predstavlja spot za numeru “Javi se”.

Pomenuta numera nastala je pre nekoliko godina, ali usled spleta okolnosti nije se našla na prvom albumu grupe “Pažnja! Pažnja!” (2010., One Records). Lider sastava Stereo Tip, Paja Bogdanović, osetio je da je ovo pravi trenutak za predstavljanje ove numere, koja će biti uvrštena na nadolazećem EP izdanju, iako nije prethodno planirana.

Za realizaciju spota snimljenog na beogradskom moru, odnosno Adi ciganliji, zaslužna je ekipa produkcije Kan i Lingus.

Ovim video singlom Stereo Tip najavljuje skori završetak i izlazak EP izdanja “Moj svet”. Pored numere “Javi se”i naslovne “Moj svet”, izdanje će sadržati i pesme “Kandidat”, ponovo snimljenu “Stereotip” koja je zastupljena i na albumu “Pažnja! Pažnja!”, kao i “Poslednji stih”, pesmu nastalu kao plod saradnje sa renomiranom piscem, novinarom i publicistom Milanom B. Popovićem. Zanimljivo je da će sve pesme dobiti i svoju video prezentaciju.

Iako je prema prvim planovima izdanje svetlost dana trebalo da ugleda pre nekoliko meseci, članovi Stereo Tipa usled nezadovoljstva kako su zvučale navedene pesme, odlučili su da produži rad u studiju kako bi sve doveli do perfekcije.

Prema završenim materijalima sigurno je da će svi oni koji su dugo čekali na izlazak imati puno razloga za zadovoljstvo.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.