PODELI

Stop Making Sense vraća se u Tisno šestu godinu zaredom, od od 16. – 19. jula 2015.  Lineup čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naple, a uz njih mogu nastupiti i mlade snage ako se do 15. juna prijave na konkurs.

U saradnji sa Zero Show radijskom emisijom koju na Radio808 vodi Jan Kinčl Zero, jedan od izvođača na ovogodišnjem lineupu, Stop Making Sense poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobednik će nastupiti na Beach stage-u Stop Making Sense festivala i osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja.

Potrebno je poslati snimak u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definisan, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pažnju obratiti na muzičku selekciju, ali i tehniku miksanja. U onim situacijama kada je žiri neodlučan, presudiće broj lajkova i preslušavanja miksa.

Na konkurs se mogu prijaviti samo DJ-evi iz regije. Snimak je potrebno uploadati na vlastiti Soundcloud nalog i poslati na adresu office@jankinclzero.com, a miks treba u opisu sadržavati ime DJ-a, naziv miksa, popis pesama, email adresu za kontakt. Svi radovi će biti javno objavljeni na profilu http://bit.ly/stopmakingsense_2015_djcontest. Prijave se primaju do 15. juna 2015., a rezultati će biti poznati do 25. juna 2015.

Prodajna mesta ulaznica:

Entrio.hr

Resident Advisor

SMS

Hedlajneri festivala:

DJ Koze / Skream / Jackmaster / Anja Schneider / Levon Vincent / Martyn / Nick Höppner / Sebo K / Anthony Naples / The Black Madonna / The Revenge / Moomin (+ drugi)

CREWS

Sub CluB / Warm / Mobilee / Get Diverted / Tessellate / Percolate / Not So Silent / Corsica Studios

RESIDENTS

Jasper James / AND.ID / Miss Jools / Ali Tillett / Jan Kinčl Zero / Myles Mears / Rob Alldritt / Tessellate DJs /Krywald / Farrer /Madera Verde /Aroop Roy /Twinkat Soul /Belch /Mullen /Ray Philp