PODELI

Nakon singlova “Šećeru” i “Da me trnci bude”, sarajevski muzičar Stoposto predstavio je trijumfalno finale, videospot i novi singl “Danonoćno”. Video je objavljen na Youtube kanalu kreativne platforme Disco Kliker, a pesma svojim karakterističnim zvukom neumoljivo izaziva nostalgiju za izgubljenim letnjim noćima osamdesetih.

Ovim objavom kompletirano je EP izdanje Danonoćno koje je nastalo u u saradnji sa muzičkim producentom Kolateralom. Danonoćno stilski vuče inspiraciju iz retro sveta synth-popa, synthwave i waporwavea, dok je tematski posvećeno transformacijama ljubavi.

“Danonoćno je klimaks trilogije, a ljubav koja je ovdje opisana je usijana i privlači ljubavnike kao crna rupa od koje ne možeš pobjeći”, govori Stoposto.

Mix i master pesme je radio Shtuka u Kolateral Studiju, a za videspot je bio zaslužan isti kreativni tim koji je radio na ekranizaciji prethodne dve numere. Predvodio ga je Mario Ilić, Marija Đondović je bila zadužena za kreativnu direkciju, a Rahatlook tim predvođen Elenom Čović i Bjankom Mujičić za kostimografiju.

EP izdanje Danonoćno bit će dostupno na svim streaming platformama.