PODELI

Beogradski bend Stuttgart Online nastupiće 30. novembra u Omladinskom centru CK 13, a kao podrška nastupiće Novosadski  bend Slaptrap.

Stuttgart Online su: Bojan Slačala – bas i glas i Marko Barišić – bubnjevi i glas. Grupa postoji od 2006. godine. Web magazin Popboks ih proglašava za najbolje debitante 2007. godine. Njihovi samizdat singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio listama. Bitni nastupi u biografiji su EXIT 2007. i 2009, ART & MUSIC festival u Puli 2008, kao i veliki broj nastupa u regionu: Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo, Niš, Zagreb, Velika Gorica, Skoplje, Kumanovo…

Album “Radost svakom domaćinstvu” izdat je 2009. godine, kao sedmo izdanje u ediciji Nova srpska scena, kojom su producentska kuća Digimedia i izdavačka kuća Odličan Hrčak želele da predstave novi talas domaćih bendova. Sa čak 16 pesama predstavljao je svojevrsan manifest protiv bolesti modernog društva, kao reakcija na sredinu u kojoj se svakodnevno krećemo.

Novi album “Prava Stvar” predstavlja pomak u radu ovog benda i donosi nam jedanaest novih rock numera. Album je producirao Boris Mladenović (Jarboli, Neočekivana Sila…). I na ovom albumu Stuttgart Online energično, oštro i inteligentno kritički predstavljaju moderno društvo u kojem živimo.

Zbog specifične postave bubnja i basa bend često porede sa Disciplinom Kičme i sa Šarlo Akrobatom.

Slaptrap je novosadski funk rock trio.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OMpC5n7QSLo&feature=player_embedded]

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.