PODELI

Nakon što su za samo tri sata od objave lineupa, ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa, popunjeni hotelski kapaciteti u NP Sutjeska, u roku od deset dana publika je razgrabila prvi kontingent OK kamp paketa po EXTRA ceni od 25,00 KM. Obzirom na veliko interesovanje, paket trodnevnog boravka u kampu uz ulaznice za sve koncerte ovogodišnjih izvođača na tri stage-a, svi ljubitelji kampa i dobre zabave moći će do kraja marta kupiti u sklopu SUPER ponude po ceni od 30,00 KM.

Ljubitelji dobre zabave, muzike, druženja, kampovanja, imaju mnogo razloga za dolazak na Tjentište 12/13/14 jula!!! Očekuje ih mnogo sjajne muzike uz vrhunske izvođače na Jägermeister main stage-u gdje nastupaju Franz FerdinandDubioza kolektivGobliniNele KarajlićBrkoviEdo MaajkaPartibrejkersPips, Chips & VideoclipsHelem nejse. Svi oni koji su i ove godine odlučili da se prepuste magiji Sutjeske i festivalsku energiju dožive kroz najbolju atmosferu festivalskog kampa, biće u prilici da uživaju u nastupima sjajnih bendova i izvođača na Sensation OK stage-u, gde ih očekuju Let 3BjesoviVojko VĐorđe MiljenovićIskazM.O.R.T. U narednom periodu očekuje nas još sjajnih imena na OK summer stage-u i after partiju u OK kampu.

Predah od muzike kamperi će i ove godine moći potražiti u adrenalinskom doživljaju koji će im priuštiti rafting na Tari ili planinarska šetnja obroncima planinskih masiva NP Sutjeska sve do prirodnog bisera Trnovačkog jezera u obliku srca. Do početka OK avanture na Tjentištu donosimo još novosti i programskih sadržaja, ali jedno je sigurno, magije i dobre zabave ni ove godine neće nedostajati u NP Sutjeska.

Zato osigurajte svoj OK kamp paket (kamp + ulaznica) na vrijeme po SUPER ceni od 30,00 KM , iskoristite ovu ponudu i budite dio Nektar OK Festa 12/13/14 jula na Tjentištu. Sve info u vezi sa paketima boravka u OK kampu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net .