PODELI

Na Tić polju na Zlatiboru od 13. do 15. jula biće održan muzički festival HillsUp. Na dve bine nastupiće brojni poznati domaći i regionalni izvođači, a osim kvalitetnog muzičkog programa organizatori su za posetioce pripremili brojne pogodnosti. Remix Press ekipa je spremna za novu avanturu, a vi?

Šta ovaj festival izdvaja od ostalih?

Pre svega za sve stanovnike sa prebivalištem na teritoriji Opštine Čajetina, cena kompleta ulaznica iznosi samo 650 dinara. Svi posetioci festivala imaće mogućnost da se osveže na bazenu hotela “Olimp” po ceni od 100 dinara, a spremite se i za Dino&Adventure Park Zlatibor po ceni od 200 dinara i gratis vožnju Zip Line-om.

U petak, 14.7. u sklopu festivala biće održan FIBA3x3 turnir na Zlatiboru ”Kraljevi planine Vol.4”

Sve zainteresovane ekipe mogu se prijaviti do 12.7. klikom OVDE. Ovaj turnir se organizuje četvrtu godinu za redom. Kotizacija je 4000 dinara s tim što ekipe koje učestvuju na turniru dobijaju ulaznice za HillsUp. A nagrade su 30 000 dinara za prvo mesto, dok će druga po uspešnosti ekipa dobiti vikend na Zlatiboru.

Svi kupci proslogodišnjih ulaznica ostvaruju popust od 50% pozivom DD Tickets call centra na broj 011/408-3438, od 9h do 17h kako bi dobili broj transakcije tj. odobreni popust.
Odlaskom na DD Tickets prodajna mesta – WinWin radnje pozivaju se na broj transakcije i daju na uvid ulaznicu/ narukvicu. Dnevne ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 dinara na ulazu u festivalski prostor.

Noći na Zlatiboru umeju biti prilično hladne. Ponesite adekvatnu garderobu i gumenu obuću za slučaj kiše.

KAMP

Za one koji žele da budu smešteni blizu festivalskog prostora obezbeđen je i kamp. KAMP karta po ceni od 3000 dinara uključuje mesto u kampu na 3 noći za dve osobe sa svim taksama. Kamp se sastoji od 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za 3 zvezdice. Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet. Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom.

Sve ostale informacije možete naći na sajtu festival http://hillsup.org/ .

SATNICA

satnica_hillsup2017