PODELI

Majstori plesa, Lord of the dance, još jednom će posetiti Beograd i izvesti svoj predstavu u Kombank Areni 18. marta 2014. godine. koju nazivaju čudom modernog sveta.

Ulaznice za nastup trupe čuvenog irskog plesača Majkla Fletlija su u prodaji po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava i sa pravom se nametnula kao vodeći plesni spektakl u svetu. Za 18 godina, koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu. Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda.

Iako nisu deo popularne kulture, ,,leteci Irci’’ mogu da se pohvale time da dobra koreografija, muzika, priča i kombinacija svega toga zajedno puni svetske arene od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa.