PODELI

U subotu 11.11.2017. godine sa početkom u 22h u novosadskom klubu Gerila Bar, odigraće se neponovljiva i energična Punk Rock predstava, nabijena ogromnom količinom pozitivne energije potkrepljena dobrim zvukom. U izvođenju ovog komada učestvuju novosadski TetraPank i Bunker 13. Ulaz je za ovu gitarsku atrakciju je 200 dinara, piće jeftino, a zvuk glasan i jasan! Svi uslovi su ispunjeni za vrhunski Punk žur i Rock šiz.

Novosadski Punk’N’Roll bend TetraPank, koncertno aktivan od 2005. Inspiraciju pronalaze u energiji i stavu izvornog Punka i čvršćeg Rock’N’Roll zvuka, ali u New Wave senzibilitetu. Šira javnost imala je priliku da ih upozna na kompilaciji “Neki noviji klinci”, (PGP-RTS, 2007.god.) gde se bend predstavio sa pesmom “Lepa protina kći”. U 2008. godini, snimaju maxi singl “Jeftina Zabava”, a 2009. godine singl “Cenzurisan”, i promovišu ih u sopstvenoj režiji. Iste godine su nominovani za mladi bend godine od strane muzičkog portal www.popboks.com i emisije “Hit dana”, “Radija 202”. U međuvremenu, nižu se koncerti, a upravo je nastup uživo najbolja referenca i adut “TetraPank-a”.

Bend Bunker 13, nastao je aprila, 2016.god. svira alternativni Punk-Rock’N’Roll, propraćen iskrenom emocijom i energijom garažnog benda. “Bunker 13”, oslikava autorsku muziku akcentovanu prepoznatlji-vim i upečatljivim vokalom podržanim eksplozivnom gitarom, distorzivnim bassom i energičnim bubnjem sa dijapazonom od ambijentalne suptilnosti do čiste agresije, inspirisane emotivnim, socijalnim i društvenim motivima. Bend svojom energijom I autentičnošću ne ostavlja prostor ravnodušnosti. Bunker 13 se do sada predstavio publici sa dva singla, pesmama “Kome da kažem NE?!” i “Uhvaćen u okolnostima”, kao i gostovanju bendu Goblini na proslavi jubileja 20 godina od nastanka kultnog albuma “U magnovenju”.