PODELI

Nakon rasprodatog legendarnog Royal Albert Halla, Dublinersi za svoj 50-ti rođendan sviraju u Zagrebu u klubu Tvornica 14. septembra 2012. Najpoznatiji i najdugovečniji irski bend stiže ponovo u Zagreb u sklopu turneje na kojoj obeležavaju 50 godina postojanja.

Dublinersi su začetnici ovog stila i učitelji bendovima poput Pogues, Flogging Molly ili Dropkick Murphys. Njihove obrade starih irskih pesama, kao što je legendarna Whiskey in the Jar ili Dirty Old Town, danas se među publikom smatraju originalima.

Dubliners su najdugovečniji i najuticajniji irski bend svih vremena, a to je nedavno potvrdio i BBC dodeljivanjem nagrade za Životno delo. „Šuška se“ da je ovo oproštajna turneja ovih legendarnih Iraca, i zato ne propustite priliku i u petak 14.09.2012. budite u zagrebačkoj Tvornici Kulture i pridružite se velikom slavlju 50-tog rođendana najboljeg irskog benda. Ulaz u Tvornicu je od 20 sati, a početak koncerta je u 21 sat.

Cena ulaznice u pretprodaji je 180 kn, a na dan koncerta 200 kn. VIP ulaznice (sedeća mesta na VIP tribini) 250 kn. (moguće ih je nabaviti samo u Tvornici)

http://www.youtube.com/watch?v=46EXY4oP1Do

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=46EXY4oP1Do]