PODELI

Novosadski oldschool heavy metal sastav Thundersteel objavio je novi singl u vidu spota pod imenom „Armageddon Age“ i tako zvanično predstavio novu postavu i najavio novi materijal.
„Armageddon Age“ je rađen pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiu „Alpha Design“ u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).

„Veoma smo ponosni i srećni što smo kompletirali postavu, što smo ponovo na sceni i što smo konačno uspeli da realizujemo singl u ovakvom obliku! Ovim putem se zahvaljujemo kompletnom fantastičnom timu MEMO Workshop-a kao i svim asistentima. Izdavanjem singla smo želeli da pošaljemo poruku publici da smo življi nego ikada i da definitivno radimo na tome da kompletiramo naše naredno izdanje, o čemu ćemo uskoro moći mnogo više da kažemo kada se sav proces pisanja i aranžiranja pesama završi. Sva pozitivna energija, pakao u nama, čekanje i strpljenje će se definitivno isplatiti!“, najavljuju iz tabora benda.

Singl je objavljen pod izdavačkom kućom „Grom Tmina Records“ iz Srbije.

Foto: Đorđe Madžarević