PODELI

Timebomb LDN records započeo je sa radom marta 2014. godine.

Sedište izdavačke kuće je u Londonu, UK, ali je pokrenuta idejom ljudi koji su sa naših prostora. Pre toga, menadžment je, još uvek ne pod tim imenom, organizovao nastupe grupe Goribor u Velikoj Britaniji.

Reč je o neprofitnoj organizaciji čiji je cilj promocija kvalitetnih, ali nedovoljno afirmisanih grupa i autora, pre svega garažnog bluz i rok žanrovskog opredeljenja, sa tekstovima i na engleskom i na srpskom jeziku, ali je Timebomb LDN, kao izdavač, otvoren i za kvalitetne izvođače iz drugih žanrova.

Do sad su objavljeni albumi osječkih Garage in July i kruševačkih Blues Rezervata, kao reizdanja, a prvo pravo izdanje bio je mini album varaždinskih The Evokers „Out to Sin“, objavljen novembra 2014.

U pripremi je kompilacija garažnih rok bendova iz Srbije, Hrvatske i BiH, te novi album londonskih Subtitle, koji takođe čine muzičari sa ovih prostora.

Sem izdavaštva, Timebomb će nastaviti da radi i na koncertnim promocijama naših bendova u UK, a ova aktivnost će biti veoma aktuelna na jesen 2015. za koju su već potvrđeni neki od izvođača.