PODELI

Rok festival “Sviraj MALO svoje” ima već dužu tradiciju a ove godine okuplja sedam bendova koji će posetiocima kluba The Quarter priuštiti nezaboravan rok spektakl.

U subotu 16. marta nastupiće: Azil 5, Gernika, New Mythology, Uvertira, Fusion, Super Confusion i Plastic Sunday.

Rok festival “Sviraj MALO svoje” je prvi put održan u Novom Sadu krajem 2009. godine sa idejom da se napravi nezavisan festival koji će promovisati isključivo autorsku rok muziku i slične žanrove i kao takav opstati na turbulentnoj srpskoj muzičkoj sceni. Blizu 1000 ljudi je tada posetilo festival i ocenilo ga kao događaj koji se ne propušta. Publici su se tada u novosadskom klubu “Trema” predstavili bendovi: Trigger, Azil 5, Super Confusion, New Mythology i Groove Orchestra.

Godine 2010. mala tradicija je već bila uspostavljena i festival “Sviraj MALO svoje” # 2 je održan u novosadkom klubu “Route66” gde su u dva festivalska dana (i dva koncepta Hard & Heavy i Rock & Fusion) nastupili bendovi New Mythology, Rain Delay (BG), Nekropolis, Sangre Eterna, Third Gallery, Sewn kao i Azil 5, Etar (BG), Gernika, Josip A Lisac, Mamurlook i Fipa.

Posle nešto više od godinu dana pauze “Sviraj MALO Svoje! #3” biće održan u subotu 16. marta kao jednodnevni festival u novosadskom klubu The Quarter i spojiće najbolje od prethodna dva izdanja u smislu bendova i same organizacije događaja.

Ulaz na koncert biće 300 dinara.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.