PODELI

Treće izdanje Festivala Outhide ove godine će se održati 27. i 28. jula u park-šumi ‚‚Kraljevica”. Festival će trajati dva dana čime posetiocima garantuje duplo više zabave i dobrog provoda. Na čak tri bine nastupiće mnoga poznata imena alternativne muzičke scene kao i još uvek neafirmisani mladi umetnici, koji će imati prilku da svoj rad približe posetiocima festivala.

ALT stejž namenjen je fanovima alternativne muzike, sa posebnim akcentom na rok i rep žanr.  Među hedlajnerima naći će se bend Kanda Kodža i Nebojša koji će tom prilikom promovisati nove pesme sa albuma koji je u pripremi. Fanovima gitarskog zvuka, predstaviće se i mladi sastav Dogs in Kavala koji donosi psihodelični zvuk iz garaže na ALT stejdž. Ljubitelje repa obradovaće informacija da na ALT stejdž stiže mladi reper Surreal koji je svojim albumom prvencem ,,Sam u kuci“ preko noći sakupio veliki broj fanova i dostigao status jednog od značajnijih izvodjača ovog žanra. Posetioce očekuje i legendarni sastav PRTI BEE GE, koji i nakon gotovo 20 godina postojanja ne prestaje da privlači pažnju. Na ALT stejdžu publiku će zabavljati i nastupi sastava Multietnička Atrakcija, Mugwort, Soul Steamers, Huti Ota Tre.

TSAHEYLU stejdž namenjen je izvođačima elektronske muzike i posetioce očekuju setovi eminentnih imena ovog žanra. Sa svetskih bina na Outhide stiže jedan od najznačajnijih pionira ovog žanra kod nas, Dejan Milićević. Pored njega, publiku će animirati i Kristina Lalić, Bokee i Nikola Mihajlović, Luka Concrete i Bojan Vukomirović, Betomeng, Phill and Dansmore, As Smoth As.

Za ekipu koja želi da čuje nešto novo i drugačije i ove godine ZALET stejdž pružiće spoj nespojivog upakovan u fantastičan zvuk. Sastav FTP! , koji daje sasvim novi pogled na rep muziku, zablistaće ove godine na ZALET stejdžu. Pored njih, nastupaće i Skreč Majstor Ljuban , kao i lokalni sastav Prženo.

Posetioce očekuje i preko 20 drugih izvođača.

Outhide Festival nastao je kao bunt mladih, dobrotvornog je karaktera i za cilj ima da deo profita ulaže u izgradnju atrakcija u Zaječaru kako bi uticao na turistički potencijal, privukao turiste i vratio gradu stare boje.

Ulaznice za festival možete kupiti  po  u svim Win Win prodajnim mestima  ili putem sajta DD Tickets. Takođe trenutno je u toku akcija plati 4+1, tokom koje će prilikom kupovine četiri karte, peta dobijati gratis. Cena dvodnevne ulaznice iznosi  800 dinara, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po ceni od 500 dinara.