PODELI

Treći po redu „21114 – Film fest“, održaće se od 30. juna do 2. jula, na Novom naselju u Novom Sadu, u organizaciji Novog kulturnog naselja.

Program će se održati na dve lokacije, na livadi prekoputa škole „Milan Petrović“, i u zatvorenom prostoru u „Plavoj sali“ škole „Milan Petrović“ a ulaz na sve projekcije je, kao i uvek – besplatan!

Program festivala između ostalih čine filmovi:
„Stado“ (Režija: Nikola Kojo, uloge: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović), „Na mlečnom putu“ (Režija: Emir Kusturica, uloge:  Monika Beluči, Emir Kusturica, Sloboda Mićalović, Miki Manojlović), „Rekvijem za gospođu J“ (Režija: Bojan Vuletić, uloge: Mirjana Karanović, Jovana Gavrilović, Mira Banjac, Boris Isaković ).

Prvi dan festivala, 30. juna posvećen je filmovima kratkog metra, gde će svoje filmove predstaviti studenti režije novosadske Akademije umetnosti, zatim Francuski institut u Srbiji, kao i redovni učesnici „21114 – Film festa“, dva međunarodna filmska festivala „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ i „Filmski front“ sa svojim programom. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu i Rotary kluba Novi Sad Alma Mons.

Kompletan program i satnicu možete pogledati na eventu.