PODELI

Organizatori Selfest-a iz Omladinskog udruženja „PLAY“ objavili su datum održavanja trećeg po redu muzičkog festivala u Selenči. Kao i prošle godine, Selfest će trajati tri dana i to od 24. do 26.jula.

Nakon prošlogodišnjeg festivala gde su nastupili zvučna imena poput Hladnog Piva, Bad Copy, Mortal Kombat, Zbogom Brus Li, Neozbiljni pesimisti, Garavi Sokak organizatori su odlučili da za nijansu promene koncept festivala.

Tako se očekuje da u petak, prvi festivalski dan, bude posvećen elektrosnkoj muzici gde će muziku puštati naši najpoznatiji DJ-evi. Na otvorenom prostoru, sa izmenjenom binom, rasvetom, raznim vizuelnim efektima, vatrom, penom, dimom, plesačicama i svim što ide uz ovakvu vrstu muzike, organizatori će posetiocima prirediti najbolji mogući doživljaj uz DJ-ing.

hp selfest                                                                             Selfest 2014/ Hladno pivo

Subota je posvećena gitarskom zvuku. Ove večeri nastupiće aktuelni vrhunski rock sastavi iz Srbije, a kojim će nas prvm imenima organizatori iznenaditi, saznaćemo uskoro.

Kao i prošle godine, nedelja je posvećena svim generacijama a pogotovo onim malo starijim zbog kojih će se akcenat staviti na staru, narodnu muziku. Očekuje se da neko od najpoznatijih imena te branše nastupi te večeri.

Sve dodatne informacije možete naći i na zvaničnoj facebook stranici festivala.

.