PODELI

U Domu omladine Beograda od 3. do 6. oktobra biće održan treći međunarodni StandUp Fest u organizaciji udruženja stend ap komičara Srbije.

Ovogodišnji slogan festivala je „Antiapatija“, a svoju ulaznicu možete nabaviti već sada preko Eventim mreže.

„Veoma smo srećni što se humorom bavimo i profesionalno i što iz godine u godinu rastemo zajedno sa našom publikom. Kao i svake godine do sada pripremili smo neke novine i proširili program kako bi zadovoljil kriterijume publike, kao i naše sopstvene“ – izjavili su organizatori.

Što se programa tiče zagrevanje počinje 3. oktobra kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade, ali iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za pobednika je nastup na StandUp Festu na Lentu 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUp Festu u Beogradu 2014.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR) i drugih, a tu je i ekipa komičara iz Standup.rs-a, organizacije koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUp Festa. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić…

http://www.youtube.com/watch?v=0Qd-GBK6q-o

Poslednje veče festivala publici će se predstaviti tend ap zvezda iz Irske – Dilan Moran. Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa, kada će sa Dilanom Moranom binu podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dilan dolazi sa potpuno novom predstavom “Yeah, yeah”. Za dovođenje ovakve zvezde, “krivi” su osim organizacije Standup.rs, i London Calling (VB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Edi Izard.

Ulaznica se prodaju pojedinačno za sve dane po cenama:

3. oktobar – 300dinara, 4. oktobar i 5. oktobar- 500, 600 dinara,  6. oktobar – 1.200 i 1.400 dinara (cene se odnose na parter i balkon).