PODELI

Tri Kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su svoj drugi po redu singl ispraćen video spotom. U pitanju je singl „Jaka“ koji je publika već imala prilike da čuje na emisiji Bunt Rok Festival. Pesma je snimana i producirana u studiju Do Re Mi, dok je za video bila zadužena ekipa Illegal Production.

Njihov prvi singl „Hajde“ pozicionirao ih je na mnoge domaće i regionalne top liste, a čak ih je doveo i do prvog mesta liste Twentilator – top lista regionalista zagrebačkog radija 808.
Posle prošlogodišnjeg plasmana u finale najvećeg regonalnog demo festivala Demofest u Banja Luci, Tri Kapljice su počele rad na svom albumu  prvencu koji će biti objavljen tokom 2017. godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Paralelno sa radom u studiju, odvijaju se i koncertne aktivnosti benda tako da će publika posle nastupa u Novom Sadu, Rumi, Bačkoj Palanci i Negotinu, uskoro biti u prilici da ih čuje 8. aprila u kikindskom Pabu „J“ gde će nastupiti u društvu svojih iskusnijih sugrađana, benda Atheist Rap.

Foto: Marina Pešić