PODELI

Pop kantautor Džiboni (Gibonni) poručio je da će najviše od publike zavisiti koliko će trajati njegovi koncerti 11, 12. i 15. novembra u beogradskom Sava centru.Ulaznice za koncerte koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

“Nama će biti odlično. Koncert će trajati koliko vi budite željeli da traje. I koliko mene grlo bude držalo. Biće nam super, to znam 100 posto”, kaže Džiboni u video poruci fanovima.

 

Zlatan Stipišić Gibonni se vraća u prestižnu beogradsku dvoranu, koju je tri puta punio u decembru 2014. godine, kako bi sada predstavio svoj deo “Familije” (2016), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. Sa albuma su Džibonijevi hit singl/spotovi “Onako, od oka” i “Udica”.

“Naravno, beogradska publika će čuti neke pjesme sa ‘Familije’, ali će koncerti biti presjek čitavog mog rada. Nove pjesme zaslužuju da stoje sa najboljim starim. Kad neko predstavlja novi album, zna udaviti sa novima pjesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pjesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro željezo”, kaže Gibonni.