PODELI

U okviru promocije koncerta “Tuborg presents Depeche Mode”, Tuborg u saradnji sa festivalom “Vračar Rocks!” organizuje jedinstveno muzičko takmičenje za sve autorske bendove.

 

U periodu od 20. marta do 15. aprila na Tuborg Facebook strani potražite aplikaciju “What`s Going On” i tamo postavite svoj video ili audio snimak sa sopstvenom obradom jedne od pesama grupe Depeche Mode.

Od bendova se ne očekuje da sviraju pesmu u originalu već da je obrade u svom maniru odnosno žanru koji svira bend.

Dovoljno je da pesmu snimite na probi mobilnim telefonom ili da imate snimak sa nekog koncerta na kome ste odsvirali neku od pesama Depeche Mode-a.

Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u Centru za kulturu Božidarac, na specijalnoj večeri „Vračar Rocks!” festivala, pred stručnim žirijem koji će zajedno sa publikom odabrati pobednika.

Bend koji bude pobedio nastupiće na dan koncerta 19. maja u okviru turneje Warm Up Bus-a, na specijalno za ovu priliku postavljenoj bini na ulazu na koncert, i osvojiće novčani fond u vrednosti od 1.000 eura za kupovinu instrumenata za svoj bend.

Kao podrška mladim bendovima koji će se takmičiti za ovu vrednu nagradu 18. aprila u Božidarcu nastupiće grupe Svi Na Pod i nova zagrebačka electro-rock senzacija After Je Bolji Od Partija, u okviru koga nastupaju članovi širom regiona popularnih sastava Elemental i Lollobrigida.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.